Kermis Baexem - Dorpsquiz Baexem

Baexheimerhof
t/m
Kermis Baexem - Dorpsquiz

Dorpsquiz

Hart voor Baexem organiseert mede op de kermiszaterdag de eerste Baexemse Dorpsquiz. 

Laat Baexem je verbazen
Op kermiszaterdag wordt Baexem het decor voor de Dorpsquiz Baexem. Het is aan jou en je team om zoveel mogelijk goede antwoorden op de vragen te verzamelen. De dorpsquiz bestaat uit veel vragen en creatieve zoek- en doe-opdrachten. Lekker actief quizen dus! Veel van de vragen zijn aangedragen door verenigingen uit Baexem. Het kunnen vragen zijn over de verenigingen of over de sport/activiteit die ze aanbieden. Het kan ook zijn dat je op de quizdag in Baexem op zoek moet naar het juiste antwoord of mee moet doen aan een activiteit van de vereniging. Een middag vol beweging, kennis en vooral veel plezier!
Quizdag
Het programma van de quizdag is als volgt:
   10.00-11.00u   Ophalen quizboek
   11.00-17.00u   Tijd om vragen in quizboek te beantwoorden met je team
   17.00-18.00u   Inleveren quizboek
Bij een quiz hoort natuurlijk een winnaar. Deze wordt feestelijk bekend gemaakt op zondag 22 september vanaf 17.00 uur in de feesttent op het kermisterrein in Baexem.
Schrijf je in
Wil je meedoen? Een team moet bestaan uit minimaal 8 en maximaal 15 personen. Iedereen mag meedoen, van jong tot oud. Meedoen kost € 20 per team. Verzamel de troepen en bedenk een pakkende teamnaam. Schrijf je uiterlijk zondag 1 september 2019 in via www.dorpsquizbaexem.nl, hier vind je ook meer info.

Meer info? Neem contact met ons op!