Kerstproeverij Vinjosh Wijnen

De Bombardon
t/m
Vinjosh

Beste wijnliefhebbers,

Op zondag 1 december 2019 organiseert Vinjosh wijnen een wijnproeverij die in het teken staat van de komende feestdagen. Tijdens de proeverij staan er ongeveer 30 wijnen open, waaronder diverse nieuwe topwijnen die de feestdagen extra glans geven. Er staat o.a. een Barolo, Amarone en een Supertuscan open om te proeven. Gedurende de proeverij worden ook diverse hapjes geserveerd, het is dus zeker de moeite waard om even langs te komen.

De proeverij vindt dit jaar plaats in De Bombardon, Sint Antoniusstraat 2 te Heythuysen. De aanvang is 14.00 uur, sluiting 18.00 uur. De toegang tot de proeverij is geheel gratis, wel graag even aanmelden via mail: infoatvinjoshwijnen.nl of tel: 06-55506626.

Aansluitend aan de proeverij wordt u de mogelijkheid geboden om aan te schuiven voor een uitgebreid Spaans diner buffet dat verzorgd wordt door Bona Tapa uit Haelen. De kosten hiervoor bedragen €19,95 per persoon. Hiervoor dient u apart te reserveren bij infoatvinjoshwijnen.nl.

Reserveer deze datum en laat de kans om heerlijke wijnen te proeven niet aan u voorbij gaan.

Wij hopen u die dag te mogen begroeten,

Jos Hannen, Vinjosh wijnen en Caroline Julián Labtaña, van Bona Tapa.

PS: Als u niet in de gelegenheid bent deze proeverij te bezoeken, twijfel dan niet om in november of december even in de wijnwinkel van Vinjosh binnen te lopen, want tijdens deze weken staan er ook extra wijnen open om te proeven.