UITVERKOCHT - Theatervoorstelling "Dag Mama"

Baexheimerhof
Dag Mama

Theatervoorstelling over dementie “Dag Mama” inspireert

- Vanwege grote belangstelling is de voorstelling reeds uitverkocht - 

De veelgeprezen muziektheatervoorstelling “Dag Mama” komt naar Leudal.

Op een bijzondere manier wordt u meegenomen in de wereld van dementie. José Driessens en Marjo Mulder hebben namens Dorpscoöperatie Hart voor Baexem het initiatief genomen en de gemeente Leudal weten te overtuigen om u deze prachtige voorstelling tegen een geringe vergoeding aan te bieden. “Fantastisch dat nu ook de inwoners van Leudal dit kunnen gaan zien” aldus José die als verzorgende in de ouderenzorg weet waar ze over praat: “het is een aanrader om hier naar toe te gaan, je ziet en hoort dingen waarmee je het leven van iemand met dementie een stukje gelukkiger kan maken”.  

De theatervoorstelling gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is; en over haar dochter, die de brandende vraag heeft hoe daarmee om te gaan. Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van de vrouw: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig.

De makers van de voorstelling zijn ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers. Ze delen de belangrijkste en mooiste inzichten om het beste te geven zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. “Een voorstelling die u niet mag missen” volgens wethouder Mart Janssen.

“Dag Mama” geniet bekendheid in Nederland met reportages door onder andere NPO-programma’s: Nieuwsuur, Landinwaarts en Tijd voor Max.

Meer informatie is te vinden op www.oudwordenmetzorg.nl

Voorstellingen:

Om zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden, zullen er twee voorstellingen zijn:

  • Dinsdag 5 februari 2019 om 19.00 uur in “De Bombardon” in Heythuysen.
  • Woensdag 20 februari 2019 om 19.00 uur in “Baexheimerhof” in Baexem.

Entreeprijs €6 (incl. gratis consumptie)

Voorverkoop:

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus koop tijdig een entreebewijs. De voorstelling in zowel Baexheimerhof als de Bombardon is uitverkocht!

Per persoon kunnen maximaal 5 entreebewijzen worden gekocht.

U kunt deze kopen zowel in De Bombardon als in Baexheimerhof op vrijdag 11 januari van 17.00u - 20.00u en op zaterdag 12 januari van 10.00u - 14.00u. Er is geen online verkoop.

Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Leudal; Rabobank Peel, Maas en Leudal; Seniorenverenigingen in Baexem en in Heythuysen; Cultuurpodium De Bombardon.

Meer info? Neem contact met ons op!