Events - evenementen

Events

Events

In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt Baexheimerhof volop gelegenheid voor evenementen van uiteenlopende aard. Naar keuze kunnen één of meerdere zalen gebruikt worden voor uw evenement.

De zaalruimte van Zaal 1, Aula, Bar en Podium kunnen met het openen van vouwwanden worden samengevoegd tot één geheel, waardoor een ruimte met een oppervlakte van ruim 500 m2 ontstaat.

Zo wordt er jaarlijks een grote hobbymarkt georganiseerd waarbij alle ruimten in gebruik zijn en bezoekers langs de meer dan 50 stands dwalen. Maar ook kienavonden, een grootse viering van Chinees nieuwjaar, een rommelmarkt, een kunstbeurs en een wekelijkse dienst van de Christengemeente Midden-Limburg hebben hun plek in Baexheimerhof gevonden.

Met veel plezier denken we met u mee als u een evenement bij ons wilt organiseren, de zalen kunnen voor elke gelegenheid aangekleed en ingericht worden.

Indien gewenst kan ook de grote professioneel ingerichte keuken gebruikt worden voor uw evenement.

Zaalhuur per dagdeel en consumpties
De zaalhuur wordt per dagdeel afgesproken op maat van uw evenement. Onze consumptieprijzen zijn de prijzen van het dorp Baexem, deze zijn voor koffie, thee, tapbier en fris € 2,50 per consumptie, wijnen vanaf € 3,75 per consumptie.

Bereikbaarheid en parkeren
Baexem is gelegen in Midden-Limburg tussen Weert en Roermond, per auto gemakkelijk bereikbaar via A2 en N280. Gelegen tegenover de kerk aan het kerkplein met ruim 150 gratis parkeerplaatsen, met aan de achterzijde een 2e parkeerterrein met nog eens ruim 100 gratis parkeerplaatsen voor personenauto's.