Meeting - vergaderen

Meeting

Meeting

Baexheimerhof beschikt over meerdere vergaderruimten, beschikbaar voor al uw besprekingen of zakelijke bijeenkomsten. Alle benodigde faciliteiten voor zijn aanwezig, zoals gratis WIFI, Presentatie TV 75" - Digibord, projectiescherm, beamer, schrijfbord, flip-over e.d.. Wij staan bekend om onze prima geluidsinstallatie.

Zaalhuur per dagdeel voor vergaderingen en bijeenkomsten
De zaalhuur is afhankelijk van de gebruikte zaal, het aantal opgegeven deelnemers aan de bijeenkomst en verdere benodigdheden. Verhuur van de zalen vindt plaats tegen een schappelijke zaalhuur, met daarbij komend de gebuikte consumpties. Onze consumptieprijzen zijn de prijzen van het dorp Baexem, deze zijn voor koffie, thee, tapbier en fris € 2,50 per consumptie, wijnen vanaf € 3,75 per consumptie

Bereikbaarheid en parkeren
Baexem is gelegen in Midden-Limburg tussen Weert en Roermond, per auto gemakkelijk bereikbaar via A2 en N280. Gelegen tegenover de kerk aan het kerkplein met ruim 150 gratis parkeerplaatsen, met aan de achterzijde een 2e parkeerterrein met nog eens ruim 100 gratis parkeerplaatsen voor personenauto's.