Zaalindeling

Onze zalen naar uw wens ingericht

Onze zalen zijn aantrekkelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Om u en uw gasten volledig naar wens te bedienen, richten wij de zaal met plezier voor u in. Ontdek hieronder onze meest gebruikte opstellingen en bekijk wat het beste bij uw wensen past.

Heeft u een eigen idee voor een opstelling? Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee over de mogelijkheden. Uiteraard is alles bij ons mogelijk.

U-vormopstelling

U-vorm opstelling

In de U-vormopstelling staan de tafels in de vorm van een U opgesteld. De deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven.

 

 

 

 

Cabaretopstelling

Cabaret opstelling

Bij een cabaretopstelling staan bij iedere tafel 5 of 6 stoelen opgesteld. De deelnemers hebben relatief weinig ruimte om te schrijven.

 

 

                             

Carréopstelling

Carre opstelling

Bij een carréopstelling staan de tafels in een vierkant opgesteld. Iedereen kan elkaar zien en de deelnemers hebben ruimte om te schrijven.

 

 

 

 

Schoolopstelling

schoolopstelling

Bij een schoolopstelling staan de tafels in een klassikale opstelling. De deelnemers zitten in tweetallen en hebben ruimte om te schrijven.

 

 

 

                        

Examenopstelling

Examenopstelling

Bij een examenopstelling staan de tafels los van elkaar opgesteld. Alle deelnemers hebben een eigen tafel en hebben ruimte om te schrijven.

 

 

 

 

Theateropstelling

theateropstelling

In deze opstelling staan de stoelen in rijen opgesteld. De deelnemers hebben geen tafel en dus geen ruimte om te schrijven.

 

Zaalindeling naar uw wensen