Nieuws

Dansen

Nog géén dansen in november

Baexheimerhof gaat in de toekomst weer dansavonden met live orkest organiseren. Wanneer de eerste dansavond weer is, is nog niet vastgesteld. In november in ieder geval nog niet. Momenteel wordt bekeken of er in december, januari, februari al dansavonden gepland kunnen worden tussen de drukke (carnavals)activiteiten door.

Binnenkort meer info.

VACATURE

VACATURE Bedieningsmedewerker Horeca

Altijd al willen werken bij Baexheimerhof? Grijp nu je kans:

Wij hebben een VACATURE Bedieningsmedewerker horeca

Baexheimerhof is op zoek naar een bedieningsmedewerker horeca, 20-38 uur per week, maar minder uren is ook mogelijk als oproepkracht.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zou je als gastheer/vrouw in de horeca willen werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Herken je jezelf in de kwaliteiten welke we zoeken: Gastvrij, collegiaal, teamplayer, representatief, geordend & hygiënisch, stressbestendig en werk je graag met een glimlach? Dan nodigen we je uit om met ons contact op te nemen.

Baexheimerhof is een modern gemeenschapshuis met meerdere zalen, waar, in een sfeer van warmte en gastvrijheid, volop gelegenheid is voor alle sociale activiteiten én voor vergaderingen en feestelijke ontmoetingen tot wel 600 personen.

Wij bieden een uitdagende job, met doorgroeimogelijkheden, opleiding en cursussen, vakantiedagen, pensioenopbouw en een marktconform salaris en goede voorwaarden conform horeca cao.

Schroom niet om contact op te nemen met Geert Janssen, 06-48161646, of stuur een e-mail naar geertatbaexheimerhof.nl.

 

Coronatoegangsbewijs (CTB)

Coronatoegangsbewijs (CTB)

Publieke plaatsen zoals waaronder zalencentra mogen vanaf 25 september 2021 uitsluitend bezoekers ontvangen, wanneer de bezoeker een CTB in combinatie met een geldig legitimatiebewijs toont.

Het CTB wordt echter niet verplicht voor dorps- en buurthuizen. De reguliere buurthuisfuncties zijn en blijven dus vrij toegankelijk voor iedereen. Dat betekent dat ontmoeting, inloop, kleinschalige activiteiten gewoon door kunnen gaan. Alleen als er (primair) sprake is van horeca, een evenement of een culturele voorstelling, dan is het CTB verplicht.

Aangezien het onduidelijk is hoe het woordje primair geïnterpreteerd moet worden, moeter wij er voorlopig vanuit gaan dat deze verplichting ook geldt voor vergaderingen, omdat we koffie en fris schenken.

Wat betekent dit voor Baexheimerhof en De Bombardon?

Bezoekers van vergaderingen, feesten en evenementen kunnen in principe bij binnenkomst gecheckt worden op een CTB.

Een CTB wordt verkregen als iemand:

•             Volledig gevaccineerd is;

•             Een geldig herstelbewijs heeft (maximaal 6 maanden oud);

•             Of in het bezit is van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

De regels zullen blijven wijzigen, wij zullen onze website zo actueel mogelijk houden.

Baexheimerhof

Gelukkig Nieuwjaar!

Team Baexheimerhof wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

We hopen dat we snel weer verantwoord open kunnen zijn voor al onze gasten.

Van onze kant doen we er alles aan om een bezoek Coronaproof mogelijk te maken.

Tot snel!

Cursus Kunst

Interesse in kunst?

Kunstlessen LEUDAL 

De lessen betreffen de periode vanaf W.O.II en omvatten architectuur, schilder- en beeldhouwkunst.

Op maandagavonden v.a. januari 2021  in Baexheimerhof.

Dit ‘blok’ omvat 12 avond lessen van 100 minuten +  een dag excursie. De lessen zijn wekelijks op de maandagavond vanaf 19.30 uur. U kunt ook vrijblijvend de eerste les in januari volgen en daarna beslissen.

Info bij: infoatjancmpeeters.nl  of  0475-451981

Baexheimerhof , Baexheimerhof , Baexheimerhof

Coronastop Dansen op zaterdagavond verlengd t/m december

Na de persconferentie per 1 september afgewacht te hebben, blijkt dat de 1,5 meter afstand voorlopig gehandhaafd dient te worden. Hierdoor is het onmogelijk een gezellige dansavond te organiseren. Wij vinden het heel jammer voor iedereen die gehoopt had dat we na 1 september weer zouden kunnen starten.

Baexheimerhof heeft de stilte tijdens de Coronaperiode gebruikt om enkele zalen mooi op te knappen, zo ook de grote danszaal. Ook nieuwe tafels en stoelen worden binnenkort geleverd. Bijna alles is klaar, op de foto's een 'Sneak Peek' van het resultaat.

Wij zijn trots op het resultaat en ook voor ons is het jammer dat we dit nog niet aan iedereen kunnen laten zien.

Zodra er zaken wijzigen zullen we het dansen weer snel oppakken!

Corona Baexheimerhof

Baexheimerhof & Corona

Na de periode van sluiting in verband met de Corona maatregelen is Baexheimerhof per 1 juli weer open gegaan. Uiteraard voldoet ook Baexheimerhof aan de huidig geldende maatregelen van het RIVM. Hiertoe zijn looplijnen uitgezet in de hal en is per ruimte een maximum gesteld aan het aantal bezoekers.

Door de relatief grote ruimtes zijn in Baexheimerhof nog bijeenkomsten van 20-110 personen mogelijk. Bij 110 personen zitten de gasten wel verspreid over twee zalen.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.