Nieuws

Baexheimerhof , Baexheimerhof , Baexheimerhof

Coronastop Dansen op zaterdagavond verlengd t/m december

Na de persconferentie per 1 september afgewacht te hebben, blijkt dat de 1,5 meter afstand voorlopig gehandhaafd dient te worden. Hierdoor is het onmogelijk een gezellige dansavond te organiseren. Wij vinden het heel jammer voor iedereen die gehoopt had dat we na 1 september weer zouden kunnen starten.

Baexheimerhof heeft de stilte tijdens de Coronaperiode gebruikt om enkele zalen mooi op te knappen, zo ook de grote danszaal. Ook nieuwe tafels en stoelen worden binnenkort geleverd. Bijna alles is klaar, op de foto's een 'Sneak Peek' van het resultaat.

Wij zijn trots op het resultaat en ook voor ons is het jammer dat we dit nog niet aan iedereen kunnen laten zien.

Zodra er zaken wijzigen zullen we het dansen weer snel oppakken!

Corona Baexheimerhof

Baexheimerhof & Corona

Na de periode van sluiting in verband met de Corona maatregelen is Baexheimerhof per 1 juli weer open gegaan. Uiteraard voldoet ook Baexheimerhof aan de huidig geldende maatregelen van het RIVM. Hiertoe zijn looplijnen uitgezet in de hal en is per ruimte een maximum gesteld aan het aantal bezoekers.

Door de relatief grote ruimtes zijn in Baexheimerhof nog bijeenkomsten van 20-110 personen mogelijk. Bij 110 personen zitten de gasten wel verspreid over twee zalen.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.