Nieuws

Steady State - Back in Baexem

Steady State - Back in Baexem

Baexheimerhof is zaterdag 15 oktober 2022 het decor voor muziek uit de zestiger jaren, een avondvullend programma met live muziek door STEADY STATE.

Na een lange tijd van afwezigheid op het podium in Baexem door Corona, pakt Steady State in  Baexheimerhof de draad weer op. Veel mensen uit de wijde omgeving zijn ze natuurlijk bekend met het jaarlijks terugkerend evenement Swinging Sixties Live dat veel mensen naar Baexem trok.

Deze keer zal Steady State de gehele avond het luister- en danspubliek trakteren op de muziek uit de gouden jaren van de popmuziek. Daarbij wordt geput uit het schier oneindig repertoire van niet alleen Beatles en Stones, maar ook van the Doors, Them, the Bee Gees, Manfred Mann, Dave Clark Five, Procol Harum, the Kinks, the Byrds, Cliff Richard, the Monkees, the Every Brothers, the Shadows en natuurlijk ook van de nodige Nederbeat-groepen.

Steady State zal in 3 sets een avondvullend programma neerzetten!

De deuren gaan om 20.00 uur open en het optreden begint om 21.00 uur.

Kaartjes in de voorverkoop bij SPAR Synco of Baexheimerhof in Baexem voor € 7,50. Aan de kassa zijn de kaartjes € 9,00. Reserveren door een e-mail naar infoatbaexheimerhof.nl of via Facebook "DEELNEMEN" betaalt u ook € 7,50 aan de kassa.   

Herbeleef op zaterdag 15 oktober a.s. het gevoel van de jaren zestig met

“Steady State - Back in Baexem”

www.steady-state.nl       www.baexheimerhof.nl

Dansavonden starten weer op

Dansavonden starten weer op!

Baexheimerhof gaat weer dansavonden met live orkest organiseren. De eerste dansavond is vastgesteld op zaterdag 12 maart, aanvang 20.00 uur.

Het is de bedoeling om tweewekelijks op zaterdagavond het dansen te blijven organiseren

Er is dit jaar nog geen dansen op carnavalsdinsdag. 

Dansen

Nog géén dansen

Baexheimerhof gaat in de toekomst weer dansavonden met live orkest organiseren. Wanneer de eerste dansavond weer is, is nog niet vastgesteld. In januari in ieder geval nog niet. Afhankelijk van de ontwikkelingen van de Corona pandemie zullen we u informeren.

VACATURE

VACATURE Bedieningsmedewerker Horeca

Altijd al willen werken bij Baexheimerhof? Grijp nu je kans:

Wij hebben een VACATURE Bedieningsmedewerker horeca

Baexheimerhof is op zoek naar een bedieningsmedewerker horeca, 20-38 uur per week, maar minder uren is ook mogelijk als oproepkracht.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zou je als gastheer/vrouw in de horeca willen werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Herken je jezelf in de kwaliteiten welke we zoeken: Gastvrij, collegiaal, teamplayer, representatief, geordend & hygiënisch, stressbestendig en werk je graag met een glimlach? Dan nodigen we je uit om met ons contact op te nemen.

Baexheimerhof is een modern gemeenschapshuis met meerdere zalen, waar, in een sfeer van warmte en gastvrijheid, volop gelegenheid is voor alle sociale activiteiten én voor vergaderingen en feestelijke ontmoetingen tot wel 600 personen.

Wij bieden een uitdagende job, met doorgroeimogelijkheden, opleiding en cursussen, vakantiedagen, pensioenopbouw en een marktconform salaris en goede voorwaarden conform horeca cao.

Schroom niet om contact op te nemen met Geert Janssen, 06-48161646, of stuur een e-mail naar geertatbaexheimerhof.nl .

 

Coronatoegangsbewijs (CTB)

Coronatoegangsbewijs (CTB)

Publieke plaatsen zoals waaronder zalencentra mogen vanaf 25 september 2021 uitsluitend bezoekers ontvangen, wanneer de bezoeker een CTB in combinatie met een geldig legitimatiebewijs toont.

Het CTB wordt echter niet verplicht voor dorps- en buurthuizen. De reguliere buurthuisfuncties zijn en blijven dus vrij toegankelijk voor iedereen. Dat betekent dat ontmoeting, inloop, kleinschalige activiteiten gewoon door kunnen gaan. Alleen als er (primair) sprake is van horeca, een evenement of een culturele voorstelling, dan is het CTB verplicht.

Wat betekent dit voor Baexheimerhof en De Bombardon?

Bezoekers van vergaderingen, feesten en evenementen kunnen in principe bij binnenkomst gecheckt worden op een CTB.

Een CTB wordt verkregen als iemand:

•             Volledig gevaccineerd is;

•             Een geldig herstelbewijs heeft (maximaal 6 maanden oud);

•             Of in het bezit is van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

De regels zullen blijven wijzigen, wij zullen onze website zo actueel mogelijk houden.

Baexheimerhof

Gelukkig Nieuwjaar!

Team Baexheimerhof wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

We hopen dat we snel weer verantwoord open kunnen zijn voor al onze gasten.

Van onze kant doen we er alles aan om een bezoek Coronaproof mogelijk te maken.

Tot snel!

Cursus Kunst

Interesse in kunst?

Kunstlessen LEUDAL 

De lessen betreffen de periode vanaf W.O.II en omvatten architectuur, schilder- en beeldhouwkunst.

Op maandagavonden v.a. januari 2021  in Baexheimerhof.

Dit ‘blok’ omvat 12 avond lessen van 100 minuten +  een dag excursie. De lessen zijn wekelijks op de maandagavond vanaf 19.30 uur. U kunt ook vrijblijvend de eerste les in januari volgen en daarna beslissen.

Info bij: infoatjancmpeeters.nl  of  0475-451981

Baexheimerhof , Baexheimerhof , Baexheimerhof

Coronastop Dansen op zaterdagavond verlengd t/m december

Na de persconferentie per 1 september afgewacht te hebben, blijkt dat de 1,5 meter afstand voorlopig gehandhaafd dient te worden. Hierdoor is het onmogelijk een gezellige dansavond te organiseren. Wij vinden het heel jammer voor iedereen die gehoopt had dat we na 1 september weer zouden kunnen starten.

Baexheimerhof heeft de stilte tijdens de Coronaperiode gebruikt om enkele zalen mooi op te knappen, zo ook de grote danszaal. Ook nieuwe tafels en stoelen worden binnenkort geleverd. Bijna alles is klaar, op de foto's een 'Sneak Peek' van het resultaat.

Wij zijn trots op het resultaat en ook voor ons is het jammer dat we dit nog niet aan iedereen kunnen laten zien.

Zodra er zaken wijzigen zullen we het dansen weer snel oppakken!

Corona Baexheimerhof

Baexheimerhof & Corona

Na de periode van sluiting in verband met de Corona maatregelen is Baexheimerhof per 1 juli weer open gegaan. Uiteraard voldoet ook Baexheimerhof aan de huidig geldende maatregelen van het RIVM. Hiertoe zijn looplijnen uitgezet in de hal en is per ruimte een maximum gesteld aan het aantal bezoekers.

Door de relatief grote ruimtes zijn in Baexheimerhof nog bijeenkomsten van 20-110 personen mogelijk. Bij 110 personen zitten de gasten wel verspreid over twee zalen.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.