Steady State - Back in Baexem

Steady State - Back in Baexem

Baexheimerhof is zaterdag 15 oktober 2022 het decor voor muziek uit de zestiger jaren, een avondvullend programma met live muziek door STEADY STATE.

Na een lange tijd van afwezigheid op het podium in Baexem door Corona, pakt Steady State in  Baexheimerhof de draad weer op. Veel mensen uit de wijde omgeving zijn ze natuurlijk bekend met het jaarlijks terugkerend evenement Swinging Sixties Live dat veel mensen naar Baexem trok.

Deze keer zal Steady State de gehele avond het luister- en danspubliek trakteren op de muziek uit de gouden jaren van de popmuziek. Daarbij wordt geput uit het schier oneindig repertoire van niet alleen Beatles en Stones, maar ook van the Doors, Them, the Bee Gees, Manfred Mann, Dave Clark Five, Procol Harum, the Kinks, the Byrds, Cliff Richard, the Monkees, the Every Brothers, the Shadows en natuurlijk ook van de nodige Nederbeat-groepen.

Steady State zal in 3 sets een avondvullend programma neerzetten!

De deuren gaan om 20.00 uur open en het optreden begint om 21.00 uur.

Kaartjes in de voorverkoop bij SPAR Synco of Baexheimerhof in Baexem voor € 7,50. Aan de kassa zijn de kaartjes € 9,00. Reserveren door een e-mail naar infoatbaexheimerhof.nl of via Facebook "DEELNEMEN" betaalt u ook € 7,50 aan de kassa.   

Herbeleef op zaterdag 15 oktober a.s. het gevoel van de jaren zestig met

“Steady State - Back in Baexem”

www.steady-state.nl       www.baexheimerhof.nl

Meer info? Neem contact met ons op!