Een warm welkom bij Baexheimerhof

Op een karakteristieke plek tegenover de kerk ligt een horecazaak / gemeenschapshuis met een gemoedelijke ambiance. U ervaart hier nog de charme van een oorspronkelijk stukje Midden-Limburg, waar het goed toeven is!

In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt Baexheimerhof volop gelegenheid voor feestelijke ontmoetingen tot 1200 personen. Een heerlijk diner, bruiloft, jubileum of personeelsfeest, receptie of een familiere√ľnie. Een warm/koud buffet of een authentieke Limburgse koffietafel. Onze kok werkt met zoveel mogelijk seizoenverse producten.

Een feest met livemuziek of met achtergrondmuziek, een receptie met drankjes en verschillende hapjes of alleen koffie en een broodje. Het kan allemaal!

Voor zakelijke bijeenkomsten zijn alle faciliteiten aanwezig, ook gratis WiFi. Men kan gebruik maken van verschillende zalen qua grootte en inrichting.

Nadat uw persoonlijke wensen met ons zijn doorgesproken wordt alles tot in de finesses verzorgd.

Even actief ontspannen. Dat kan volop in de prachtige omgeving, de Maasplassen, het Leudal en de Peel. Vele bezienswaardigheden en historische monumenten (o.a. het witte stadje Thorn) liggen eveneens dichtbij.

Bereikbaarheid en gratis parkeren
Baexem is gelegen in Midden-Limburg tussen Weert en Roermond, per auto gemakkelijk bereikbaar via A2 en N280. Gelegen tegenover de kerk aan het kerkplein met ruim 150 gratis parkeerplaatsen, met aan de achterzijde een 2e parkeerterrein met nog eens ruim 100 gratis parkeerplaatsen voor personenauto's.

Meer info? Neem contact met ons op!