Party feest

Party

Party

De diverse zalen bij Baexheimerhof zijn uitstekend geschikt voor zowel kleine partijen als grote feesten tot wel 1200 personen. Het verzorgen van recepties, diners en geheel verzorgde feestavonden zijn dan ook geen probleem. De vriendelijke en professionele bediening en feestelijke sfeer met desgewenst smaakvol fingerfood of uitgebreid buffet maken uw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Elk feest is uniek en juist om deze reden wordt er gezorgd voor maatwerk. Met onze jarenlange ervaring staan we u graag met raad en daad bij als het gaat om de invulling van uw wensen. Of dat nu gaat om advies met betrekking tot het soort feestarrangement, de keuze voor het buffet, de keuze voor muziek of orkest, of de versiering van de zaal, wij stemmen graag af op uw wensen om zo te komen tot een onvergetelijke herinnering. Uw persoonlijke wensen en budget staan hierbij centraal.

Graag zijn we bereid om in een persoonlijk gesprek met u van gedachten te wisselen. Kom gerust eens vrijblijvend kijken bij Baexheimerhof.