Lezing Zelfwerkzaamheid

Baexheimerhof
t/m
Zelfwerkzaamheid

Voor deze middag komt Léon van den Elsen uit Brabant naar Baexheimerhof, voor een praktische en interactieve inspiratielezing waarom het in de wereld steeds sneller gaat. 

De wereld is net een wiel dat steeds sneller gaat draaien. Als je dus niet in jouw eigen centrum (kracht) blijft, word je in het leven enorm rondgeslingerd. Léon laat je deze middag op een heel praktische manier ervaren hoe het Universum ook in jou zit, en hoe je je Bewustzijn kunt vergroten. 

Onze creatiekracht is immens, en als je dat gaat beseffen, kunnen er wonderen gebeuren. Je bent zelf je eigen bron en leermeester: onze levenslessen zijn belangrijk om het labyrint van het leven te begrijpen. 

Tijdens deze middag gaan we samen de poorten van Bewustzijn openzetten, waardoor nieuwe Inzichten ontstaan, die je niet uit boeken leert. 
Durf jij mee op deze reis te gaan en sta je open voor dit ongelofelijke avontuur dan nodigen we jou uit om jouw innerlijke roep verder te volgen.  
Deze lezing wordt door bezoekers beoordeeld als vernieuwend, hartverwarmend en vol met verbinding en mooie bijzondere gebeurtenissen.

Thema:  De wereld in een steeds hogere versnelling

Spreker: Léon van den Elsen 

Tijd : 14.00 u. – 17.00 u. Kosten : € 15,- inclusief een zeer bijzondere gevulde tas 

Aanmelden en meer informatie: http://www.zelfwerkzaamheid.com/lezing

Meer info? Neem contact met ons op!